• Головна
  • Новини
  • Львівські слідчі затримали посадовця управління ДСНС в Закарпатській області

06.03.2020, 15:28

Львівські слідчі затримали посадовця управління ДСНС в Закарпатській області

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого в м. Львові, 6 березня 2020 року затримали начальника аварійно-рятувального загону Управління ДСНС в Закарпатській області за вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України).

Про це повідомили в ДБР.

За попередньою інформацією, посадовець вимагав від громадянина 3 000 доларів США за сприяння у працевлаштуванні в один з підрозділів Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Слідчі ДБР затримали начальника загону під час одержання частини хабара в сумі 300 доларів США у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі тривають першочергові слідчі та процесуальні дії, вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання відносно посадовця запобіжного заходу.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Закарпатської області. Оперативний супровід – Управління СБУ в Закарпатській області.

У разі доведення вини, затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: