21.10.2020, 16:46

Львівські кранівники вийшли на протест

У Львові біля будівельного майданчика компанії "РІЕЛ" за адресою Богдана Хмельницького, 116 протестували кранівники. Люди прийшли підтримати свого колегу, який працював на цьому будівельному майданчику і якому не виплатили гроші за роботу.

Володимир Огорілко працював у компанії в липні цього року. Чоловік каже, звільнився через те, що кран був несправним, пише Суспільне. Йому досі не виплатили зарплати за 10 робочих днів, а це близько 10 тисяч гривень.

"Мали оформити офіційно, я надіслав всі документи на підпис. Чекав їх тиждень. Разом з тим були несправності по крану, нюанси з якими взагалі неможливо було працювати. На словах довіри я пішов на кран, в цьому я також неправий. І кажу - я не збираюсь тут робити, прошу виплатити мені зарплату. Вони зарплату так і не виплатили", - каже Володимир Огорілко.

Львівські кранівники вийшли на протест

Пікетувати прийшли і представники профспілки кранівників Львівщини. До них за допомогою Володимир звернувся ще в липні.

"Ми перейшли на листування із РІЕЛом, як з забудовником основним, із компанією АверБуд, яка була вказана як генеральний підрядник і з власником крана. На жаль, за час нашого листування, а це минуло 3 місяці, компанія РІЕЛ, а саме - юридичний відділ, не відреагував на наше звернення", - каже координатор профспілки кранівників Львівщини Федір Устинов.

У компанії РІЕЛ кажуть, кранівник Володимир Огорілко був працівником компанії-підрядника.

"Пан Огорілко ніколи не був нашим працівником, працівником компанії РІЕЛ, відповідно ми не могли його ні звільняти, ні затримувати йому зарплату. Він був працівником компанії-підрядника. Ми зі свого боку пообіцяли посприяти в тому, щоб у стислий термін конфлікт був вирішений і обидві сторони порозумілися", - каже керівниця відділу зв'язків з громадськійстю корпорації нерухомості "РІЕЛ" Олександра Кулій.

Також Олександра Кулій додала, що перед монтажем крану на будівельному майданчику, його справність перевіряють. Однак, через скаргу провели повторну експертизу. Згідно з нею кран є справним.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: