17.10.2022, 16:16

Львівські інспектори з паркування отримали спецодяг

Благодійний фонд кримськотатарської громади ASTEM Foundation передав 30 комплектів спеціального одягу для львівських інспекторів з паркування. Одяг пошив український виробник індивідуально під кожного інспектора. Загальна вартість усіх 30 комплектів форми – 300 тисяч гривень.

“На початку війни багато наших співгромадян з Криму також були у Львові і вони відчували тут теплий прийом. І ми захотіли віддячити місту і нашим інспекторам, і ще раз засвідчити, що ми всі – разом, тому на перший запит про придбання такої форми ми радо відгукнулися. Це український виробник, що перебуває у Львові. Ми вражені якістю і швидкістю виконання замовлення. Нова форма допоможе нашим інспекторам зручно працювати в будь-яку погоду. Один з наших співгромадян з Криму також працює в цьому управлінні, і ми знаємо, що інспектори задоволені цим”, – розповів голова фонду ASTEM Foundation Ленур Мамбетов.

В кожному комплекті форми – штани, куртка, взуття, кепка та шеврони. З кожного працівника попередньо зняли мірки, за якими зробили індивідуальний пошив.

“Ми маємо затверджений формат одягу для інспекторів з паркування, щоб на вулиці вони були впізнавані. Зважаючи на те, що зараз маємо обмеження на закупівлю певних речей за кошти міста, благодійний фонд кримськотатарської громади активно долучився і допоміг придбати цих 30 комплектів спецодягу. Попередньо ми надали всі мірки, які дозволили якісно пошити цей одяг індивідуально під кожного, щоб людям було зручно – бо вони весь робочий день проводять на вулиці”, – розповів директор міського департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львова Олег Забарило.

 У фонді ASTEM Foundation запевнили, що й надалі співпрацюватимуть зі Львовом та допомагатимуть, зважаючи на запити і потреби.

До слова, інспектори з паркування запрацювали вперше в Україні саме у Львові.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: