18.04.2019, 12:11

Львівські “Кажани” зробили ще один крок до "золота"

16 та 17 квітня у Львові відбулися матчі фінальної серії плей- офф Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги між ВК “Барком-Кажани” та ВК “Серце Поділля” , повідомила прес-служба ВК “Барком-Кажани”.

Під колосальну підтримку вболівальників “кажани” двічі обівграли суперника. Перша гра 16 квітня  завершився із рахунком  3:0 ( 25:21; 25:20; 25:9) на користь “кажанів”. Друга гра –  3:0 (25:18, 25:23, 25:17) знову ж таки переможна для львів’ян.

Перший ігровий день і перший сет: більше зібраним він виглядає у вінничан. Однак така тенденція триває недовго. Команди грають фактично на рівних, а ближче кінця сету  “кажани” вириваються вперед і перемагають – 25:21.

У другому сеті продовжуються “гойдалки”, та на середині партії “кажани” додають до свого активу чотири очка і впевнено лідирують. 25:20.

Третій сет і господарі майданчика повністю розкривають крила, не даючи суперникам навіть найменшого шансу. 25:9 рахунок сету

Друга гра для “кажанів” видалася якіснішою. Господарі майданчика завойовують перевагу з перших хвилин гри і вже не поступаються до самого її завершення. У підсумку знову 3:0.

«Перш за все треба подякувати нашим глядачам і групі підтримки. Дуже приємно, що саме така атмосфера в залі. Велике їм спасибі! Попри те, що дві гри ми виграли із рахунком 3:0,  матчі були різні. Вчора ми дуже сильно зіграли на блоці. Набрали 17 блоків. За три партії це дуже багато. Другий матч був рівніший. Добре, що ми тримали планку у другому матчі, бо друга гра завжди тяжча. Ми обійшлись без організаційних провалів. При результаті 15 набрали очки, що дозволило нам  спокійно грати до кінця партії. Ще раз хочу виділити нашого глядача, це наш додатковий гравець», – підсумовує матчі тренер «кажанів» Угіс Крастіньш.

Щодо гри-відповіді у Вінниці, яка має відбутися 24 квітня, «кажани» обіцяють ще більшу тактичну підготовку. «Я думаю, що там нас чекає якісний волейбол і дуже хороша гра», – каже Угіс Крастіньш.

Дякує вболівальникам за підтримку і капітан «Барком-Кажани» Євгеній Кісілюк. «Завдяки цій підтримці хотілося грати і показувати хороший волейбол, щоб люди насолоджувались ним», – додає Кісілюк. І зізнається, хоч і «кажани» обіграли вінничан у двох матчах, ігри були досить складними. Воювати доводилось за кожен м‘яч. Перемогли, бо не давали супернику зіграти свої постановки.

Найрезультативнішими гравцями першого дня став діагональний Юрій Томин та блокуючий Юрій Семенюк.

Фото - прес-служба ВК “Барком-Кажани”

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: