• Головна
  • Новини
  • Львівська міськрада визначилась з юридичним радником для проєкту паркінгу на Петрушевича

11.08.2021, 17:31

Львівська міськрада визначилась з юридичним радником для проєкту паркінгу на Петрушевича

Департамент економічного розвитку Львівської міської ради уклав угоду з адвокатською фірмою «Бачинський та партнери» на послуги юридичного радника для підготовки проекту будівництва підземного багаторівневого паркінгу на площі Петрушевича у Львові за 333,33 тис. грн.

Про це пишуть "Наші гроші.Львів".

Нагадаємо, будівництво планують втілити в державно-приватному партнерстві. Це механізм співпраці, за яким приватна компанія надає певні послуги громаді, а в свою чергу користується активами, які знаходяться у державній комунальній власності.

Раніше департамент економічного розвитку ЛМР вже найняв технічного радника проєкту, ТОВ «Інститут проектування Комфортбуд», за 371 тис. грн.

Про послуги та тендер

Згідно з угодою, юридичний радник буде задіяний на всіх етапах впровадження проєкту. До обов’язків буде входити підготовка конкурсної документації, консультування під час проведення конкурсу та переговорів з визначення приватного партнера, проведення презентацій проєкту потенційним інвесторам, робота з потенційними інвесторами, консультування замовника щодо укладення договору.

До участі в торгах, окрім «Бачинський та партнери», було допущено ще юридичну компанію «КПМГ-Україна», яка запропонувала дешевшу ціну від переможця. Але замовник використовував не лише цінові критерії визначення переможця, але й якісні характеристики. Перевагу мав учасник, що мав досвід у підготовці більшої кількості проєктів.

Історія проєкту

Паркінг на Петрушевича планують збудувати з 2017 року, саме тоді вперше було підтримано проект ухвали  «Про надання ЛКП «Львівавтодор» дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на пл. Є.Петрушевича». За попередніми оцінками, він мав вміщати близько 300 машин, а вартість будівництва оцінювали у 5 млн євро.

Проєкт паркінгу на площі ПЕтрушевича 2017 року. Візуалізація «Містопроект»

Тепер, за попередніми оцінками, він передбачає близько 300-340 паркомісць і орієнтовно коштуватиме від 280 до 350 млн грн. Але з 2020 року охочих інвестувати так і не знайшли.

Адвокатське об’єднання «Бачинський та партнери» працює на ринку з 2016 року. Засновниками є Тарас Бачинський та Ірена Найда.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: