• Головна
  • Новини
  • Львівська міська рада підтримала Програму розвитку шахів на 2021-2025 роки

04.02.2021, 18:50

Львівська міська рада підтримала Програму розвитку шахів на 2021-2025 роки

​​​​​​​У Львові діятиме Програма розвитку шахів у закладах загальної середньої освіти Львівської міської територіальної громади на 2021-2025 роки. Цю програму підтримали депутати на пленарному засіданні 4 лютого.

Про це повідомив Інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Метою Програми розвитку шахів у закладах загальної середньої освіти є подальший розвиток та популяризація шахів, максимальне залучення дітей шкільного віку до регулярних занять шахами, підвищення їх шахової майстерності та участі їх у спортивно-масових заходах, розвиток логічного мислення дітей шкільного віку.

Програма охоплює всіх дітей шкільного віку з пріоритетом на залучення дітей 1-4 класів. Програмою заплановано проведення навчальних семінарів для підготовки нових тренерів та підвищення шахової кваліфікації працюючих керівників шахових гуртків.

До організації роботи шахових гуртків у закладах загальної середньої освіти Львівської міської територіальної громади залучатимуться як тренери Львівської обласної шахової федерації, так і вчителі закладів загальної середньої освіти Львівської міської територіальної громади та представники громадськості, які мають спортивні розряди або володіють навичками гри у шахи.

Відповідальними виконавцями Програми є управління освіти та Центр професійного розвитку педагогічних працівників м. Львова. Головним розпорядником коштів є управління освіти департаменту гуманітарної політики.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: