• Головна
  • Новини
  • Львівська адвокатка, підозрювана у хабарництві, просить поновити оренду земельної ділянки

27.09.2024, 17:21

Львівська адвокатка, підозрювана у хабарництві, просить поновити оренду земельної ділянки

Ділянка площею 0,0550 га призначена для будівництва та обслуговування закладів охорони здоров’я, але наразі на ній нічого не збудовано. Богдана Москва просить продовжити термін оренди на 5 років з орієнтовною річною платою у 39 тис. грн.

Адвокатка Богдана Москва, яка є тещою експрокурора Ростислава Ільницького, звернулася до Львівської міської ради з проханням поновити оренду земельної ділянки на вул. Пасічній у Сихівському районі. Ділянка площею 0,0550 га призначена для будівництва та обслуговування закладів охорони здоров’я, але наразі на ній нічого не збудовано. Богдана Москва просить продовжити термін оренди на 5 років з орієнтовною річною платою у 39 тис. грн.

Ця ситуація стає ще більш резонансною на фоні того, що адвокатка раніше була затримана за підозрою у хабарництві. За версією слідства, вона організувала злочинну групу, яка допомагала ухилянтам від мобілізації в Україні, оновлюючи їх військово-облікові дані та забезпечуючи фіктивне оформлення групи інвалідності для незаконного перетину кордону.

Богдану Москву затримали правоохоронці під час одержання першої частини хабаря у розмірі 3500 доларів США. Під час обшуків у її ручній сумочці виявили майже 1,5 мільйона гривень та чорнові записи, що підтверджують її протиправну діяльність.

Після двох днів у слідчому ізоляторі, вона вийшла під заставу у розмірі 2 млн грн. Слідчі Національної поліції повідомили їй про підозру за ч. 3 ст. 369-2 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави).

Тепер, у світлі всіх цих подій, поновлення оренди земельної ділянки для медичних закладів викликає додаткові запитання та зацікавленість з боку громадськості.

Марина Лапіна, спеціально для WN.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: