28.01.2020, 17:55

Львівщина запропонує туристам нові гастромандри

Управління туризму та курортів Львівської ОДА хоче оновити путівник "Гастромандри Львівщиною" та створити гастровлог, щоб привабити більше мандрівників в область.

Про це розповіла начальник управління Наталія Табака під час зустрічі з представниками фермерських господарств, рестораторами та експертами в галузі туризму, повідомляє пресслужба ЛОДА.

"Тішимось, що 2020-й є роком сільського туризму. Ми плануємо оновити каталог "Гастромандри Львівщиною" online та offline. Також у нас є ідея гастроблогу, де відображатимемо усе з погляду туриста та професійних експертів, щоб ще більше заохотити людей приїхати на Львівщину. Окрім того, ми маємо мету активно брати участь як у локальних фестивалях, так і в українських ділових майданчиках та презентаціях за кордоном", – наголосила Табака.

За словами першого заступника голови Львівської ОДА Василя Лозинського, велика кількість маленьких підприємств – це перевага Львівської області.

"Такі підприємства манять туристів своїми креативними ідеями, пропозиціями та продукцією, яку виготовляють", – зазначив Лозинський.

Також під час заходу успішним досвідом з прийому туристичних груп та індивідуальних туристів поділились керівники кількох фермерських господарств.

Фото: ЛОДА

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: