• Головна
  • Новини
  • Львівщина сьогодні прощається з чотирма героїчними захисниками

26.09.2024, 12:59

Львівщина сьогодні прощається з чотирма героїчними захисниками

Сьогодні Львівщина вшанувує пам'ять чотирьох відважних воїнів, які віддали своє життя, захищаючи Україну від російської агресії.

 Їхня самопожертва назавжди залишиться в пам'яті нації.

Михайло Борнатовський, житель села Бутини Великомостівської громади Червоноградського району, був старшим солдатом стрілецького батальйону. Він приєднався до лав Збройних Сил 24 березня 2022 року. Михайло загинув під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Гродівка Покровського району Донецької області.

Богдан Війтович, житель села Кудирявці Золочівського району, був мобілізований до військової служби 27 квітня 2024 року. Він служив у 82-й окремій десантно-штурмовій Буковинській бригаді. Загинув 18 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Обухівка в Курській області. Захиснику було лише 37 років.

Іван Михальчук, уродженець Маріуполя, обрав шлях авіаконструктора, навчавшись у Національному аерокосмічному університеті ім. М. Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут» за спеціальністю «Літаки та вертольоти». З початком повномасштабного вторгнення росії приєднався до 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади.

Василь Боєв, родом із селища Соснове Донецької області, у 2020 році переїхав на Рівненщину разом із родиною. Він працював на пекарні, а у 2023 році перебрався до Львова, де приєднався до 3-го прикордонного загону імені Героя України полковника Євгена Пікуса. Василь віддав своє життя, захищаючи рідну землю на Донеччині.

Україна ніколи не забуде своїх героїв. Їхній внесок у боротьбу за свободу і незалежність завжди буде джерелом гордості та вдячності для прийдешніх поколінь.

Вічна пам'ять і слава полеглим захисникам!

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: