10.09.2021, 21:09

Львівщина отримала ще понад 17 тисяч доз вакцини «Pfizer»

В область доправили 17 550 доз мРНК-вакцини, розробленої німецькою біотехнологічною компанією "BioNTech" спільно з американським фармакологічним концерном "Pfizer".

Про це повідомили в пресслужбі Львівської ОДА.

Цю вакцину внесено до списку вакцин для екстреного використання ВООЗ. Для повноцінної імунізації необхідно отримати дві дози вакцини з інтервалом у 21 день. Нагадаємо, при необхідності вакцинації дітей використовують саме цю вакцину. 

"Те, що ми дізналися за роки пандемії, може окупитися на довгі роки. Думаю, що ніхто б не хотів би мати такого пандемічного досвіду, який маємо зараз, хоча ми багато чому навчитися у нього. Сподіваюсь, що вакцини проти COVID-19 спонукатимуть людей також не відставати від профілактичних щеплень, включаючи вакцини для дітей та дорослих від різних хвороб. Ми знаходимось у великому боргу перед вакцинами, які впродовж багатьох років рятували життя людей. І відмовляючись робити щеплення ми збільшуємо цей борг перед своїм здоров'ям. Чи варто робити таку високу ставку? ", - наголосив директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: