• Головна
  • Новини
  • «Львівобленерго» відкоригує показники за фото лічильника

22.10.2020, 12:27

«Львівобленерго» відкоригує показники за фото лічильника

Змінити покази чи подати заявку на встановлення зонного лічильника можна через Viber чи Telegram компанії.

Якщо у вашому рахунку за електрику вказані зовсім не ті показники лічильника, які ви подавали, то ці дані можна відкоригувати через Viber та Telegram. Для цього треба зареєструватись у чат-ботах "Львівобленерго", вказавши свій особовий рахунок. Про це повідомляє пресслужба "Львівобленерго", передає "Еспресо.Захід".

Після того, як ви зареєструвались у чаті, достатньо обрати свій особовий рахунок, за яким потрібно провести коригування показника. Далі натиснути кнопки "Додаткові послуги"  і "Невірний показник в рахунку". Крім того, треба написати заяву, в якій вказати з яким показом електролічильника і на яку дату ви не згідні та вказати правильні показники. Цю заяву, а також сам лічильник (має бути чітко видно показники) треба сфотографувати та додати до звернення.

Через ці сервіси тепер можна також замінити власника рахунку та подати заявку на “Встановлення зонного лічильника”. У "Львівобленерго" обіця ють, що уже наступного дня після надсилання заявки про перехід на дво- чи тризонний лічильник на електронну пошту заявника буде надіслано рахунок-фактуру.  Після оплати рахунку у помешканні встановлять багатотарифний лічильник.

Двозонні лічильники вигідні насамперед для тих споживачів, які мають електричне опалення. Адже з таким лічильником у денний час (з 7:00 до 23:00 год.) діятиме звичайний тарифи на електроенергію, а у нічний час (з 23:00 до 07:00 год.) електрика коштуватиме на  на 50% менше.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: