• Головна
  • Новини
  • «Львівобленерго» прийматиме показники лише автоматичними сервісами

12.08.2021, 20:10

«Львівобленерго» прийматиме показники лише автоматичними сервісами

Починаючи з 29 вересня 2021 року оператори кол-центру «Львівобленерго» не прийматимуть показників електроенергії, натомість користувачам пропонують користуватись автоматичними сервісами.

Про ці та інші нововведення у роботі з клієнтами розповіли представники ПрАТ «Львівобленерго» сьогодні під час пресконференції, передає Leopolis.news.

«В період подачі показників є проблема з додзвоном в кол-центр бажаючих повідомити дані свого лічильника. А ще більша проблема, коли під час подачі показників люди, у яких створилась аварійна ситуація чи зникла електрична енергія, не можуть додзвонитися до працівників нашого кол-центру. Саме тому з 29 вересня оператори кол-центру не прийматимуть показники. Для подачі показників у «Львівобленерго» вже діє значна кількість різних дистанційних сервісів», — зазначив заступник директора з комерційного обліку ПрАТ «Львівобленерго» Юрій Кошла.   

Дистанційно подати показник електролічильника можна у сервісах:

•      Веб-чат на сайті «Львівобленерго»: loe.lviv.ua.

•      Чат-боти у Viber та Telegram.

•      «Персональний кабінет».

•      Електронна пошта pokaz@loe.lviv.ua.

•      SMS-повідомлення на короткий номер 5068.

•      зателефонувати на номер 295-85-13 без з'єднання з оператором.

•      голосовий набір — продиктувати свій показник без з'єднання з оператором.

Детальніше — на сайті «Львівобленерго»: loe.lviv.ua

Зателефонувавши за номерами кол-центру 067-333-15-68, 050-460-15-68, 093-170-15-68, (032) 290-75-68 (згідно з тарифами оператора зв’язку), 5068 (дзвінок платний), споживачі зможуть подати показник лише в автоматичному режимі, без з’єднання з працівником компанії. 

Для старших, соціально незахищених клієнтів, які подають показники з допомогою стаціонарного телефону, оператори кол-центру здійснюватимуть спеціальний обдзвін. 

Важливо, що безкоштовний номер кол-центру 0-800-30-15-68 діє лише для важливих та екстрених повідомлень, зокрема з приводу аварійних ситуацій. Також в подальшому планується залучення працівників районних підрозділів для отримання і оброблення  інформації про аварії від споживачів.

Окрім цього, можливість повідомити про відключення електроенергії незабаром з’явиться у чат-ботах «Львівобленерго» у Viber та Telegram, де вже зараз можна подавати показники, отримувати повідомлення про аварійні та планові роботи, переглянути нарахування, а також дистанційно замовити послуги: коригування неправильного показника, зміну власника рахунку, встановлення зонного лічильника та заміну непрацюючого лічильника. У найближчому майбутньому перелік доступних послуг у чат-ботах стане ще більшим.  

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: