18.08.2021, 12:07

Львів збирає кращих джитсерів із 18 країн світу

21 серпня о 10.00 у спорткомплексі «Галичина» розпочнеться Міжнародний чемпіонат AJP Tour Lviv International Pro з джиу-джитсу.  Свою участь у змаганнях вже підтвердили українські спортсмени та атлети із 17 країни. Серед них -  Великобританія, Греція, Польща, Італія ОАЕ, Німеччина, Кувейт, Словаччина, Угорщина, Чехія, Казахстан, Румунія, Кіпр, Узбекистан, Азербайджан, Молдова.

На татамі вийдуть чоловіки і жінки, хлопчики та дівчатка різного віку та ваги у категоріях Gi (боротьба в кімоно) та No Gi (без кімоно, в футболці та шортах - рашгард).

Міжнародний чемпіонат такого рівня вперше проходить у Львові. Захід України буде зустрічати кращих із кращих джитсерів.  
Змагання відбудуться за підтримки Ukrainian Federation Brazilian Jiu Jitsu (UFBJJ) під егідою Abu Dhabi Jiu Jitsu Pro (AJP). Ця міжнародна спортивна організація з центром в Абу-Дабі проводить десятки чемпіонатів на рік на шести континентах світу. Україна не
стала виключенням.

Захід відбудеться із дотриманням всіх протиепідемічних вимог – температурний скрінінг, масковий режим, збільшення інтервалу між виступами спортсменів.

В нашій країні вже відбулися чемпіонати AJP Tour в Києві, Одесі та Харкові. Цього разу Львів зустріне грандіозний Міжнародний чемпіонат, куди хочуть потрапити не тільки українські джитсери. Тим більше, що перше місце у чемпіонаті гарантує +600 балів до світового рейтингу спортсменів.

«Ми з нетерпінням чекаємо на спортсменів. На цьому серйозному чемпіонаті будуть не тільки виступати кращі спортсмени, а й працювати кращі рефері України. Також ми плануємо вести онлайн-трансляцію заходу – відеокамери будуть фіксувати все, що відбувається на татамі», -  говорить президент Всеукраїнської федерації бразильського джиу-джитсу (UFBJJ) Георгій Лаговський.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: