08.03.2022, 14:30

Львів завтра попрощається з Богданом Пісним

«7 березня 2022 року відійшов у вічність мій коханий чоловік, люблячий татусь та найдорожчий дідусь. Непоправна втрата для нашої родини. Важкий біль і смуток огортає наші серця. Він був для нас підтримкою, опорою та порадником. Світла пам’ять йому та Царство небесне»,  – про у Фейсбуці написала дружина Богдана Пісного. 

Прощання з Богданом Михайловичем відбудеться в Соборі Святого Юра 9 березня 2022р. о 12 год., а чин похорону о 13 год.

Кандидат економічних наук, доцент Богдан Пісний очолював Львівську філію Європейського університету з 8 листопада 2013 року. Працював у Європейському університеті з 2000 року. Закінчив Львівський державний національний університет ім. І. Франка, Київську академію Міністерства внутрішніх справ України. Працював вчителем географії, з 1982 року служив в ОВС на різних посадах, у тому числі начальником Жидачівського РВ ВСУ у Львівській області, Залізничного РВ УМВСУ м. Львова, обирався депутатом Львівської обласної ради другого скликання.

З-під пера Богдана Пісного вийшли тринадцять віршованих збірок, в яких написано декілька тисяч віршів, більше сотні покладено на музику. Серед них такі шлягери: «Ангели Майдану» у виконанні Павла Дворського, «Не зачіпай сумну струну» у виконанні Івана Поповича, «Рушники на стіні» - Мар’ян Шуневич та Ольга Щербакова. Лауреати фестивалю «Всеукраїнська народна пісенна премія  Галицький шлягер» - пісня «Чекали білі лебеді весни», виконавицею якої є  Маріанна, і «Галицький шлягер 2018» пісня «Заплакало небо», яку виконує Василь Соловей.

Богдан Пісний народився в селі Лопушани Тернопільської області у сім"ї колгоспників. Він був найстаршим із трьох дітей. 

«Богдан Михайлович залишається для нас втіленням добропорядності, чуйності і високого професіоналізму. Світла пам’ять про фахівця своєї справи, доброго колегу і друга назавжди залишиться в наших серцях. Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким з приводу тяжкої втрати. Вічна пам’ять!», – йдеться у повідомленні на сторінці у Фейсбуці «Батьківщина Львівщини». Богдан Пісний був багаторічним членом партії ВО «Батьківщина» та членом бюро Львівської обласної партійної організації.

Народний депутат України, голова «Батьківщини» на Львівщині Михайло Цимбалюк також висловив співчуття. «Ці сумні дні стали ще сумнішими», – написав Михайло Цимбалюк.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: