• Головна
  • Новини
  • Львів – туристично-гастрономічна столиця України. Куди піти?

10.11.2023, 13:16

Львів – туристично-гастрономічна столиця України. Куди піти?

Львів – це місто незліченних можливостей для відпочинку, туризму та насиченої і різноманітної культурної програми. Тут – численні історичні та архітектурні пам’ятки, величні храми, красиві панорами, затишні вулички та різноманітні заклади на будь-який смак.

Причин відвідати Львів – велика кількість:

 – Старовинне місто. На перший погляд здається, що одразу роздивитися та оцінити всі вулички просто неможливо.

 – Історичні пам’ятки. Храми, музеї, площі, палаци – кожного разу можна відвідати та відкрити для себе  щось нове.

 – Романтика. Львів – ідеальне місто для побачень та зустрічей закоханих.

 – Кава та шоколад. Саме за ними сюди їдуть з усіх куточків країни.

 – Хмільні напої. Львів не лише місто кави та солодощів, а й місто пива та настоянок, які тут готують за власними давніми рецептами.

 – Колорит. Тепла, дружня та затишна атмосфера у місті Лева. Тут Вас  гостинно  зустрічають із посмішкою та з радістю підкажуть як пройти до площі Ринок, або де посмакувати найсмачнішою кавою.

Грузинська кухня багата своїми яскравими кольорами, смаками та ароматами. Частинкою Грузії у Львові є ресторан "Churrasco Grill & Wine" (власна доставка Зара Буду).

В Churrasco Grill & Wine ви знайдете і традиційні грузинські страви, і авторські настоянки, чимало уваги приділяється грильованому м’ясу та асортименту вина.

Скрупульозність шеф-кухаря грузинського гриль-ресторану та його увага до деталей спонукає колег до перфектності у всіх процесах на кухні.

В грузинській кухні є безліч різноманітних смачних холодних закусок. Майже всі вони готуються з простих продуктів, які добре поєднуються між собою і складають ідеальні пари до вина або до пива.

Кухарі готують найсмачніші холодні закуски з баклажанів, перців, помідорів, печериць з додаванням горіхів, різноманітних сирів та соусів.
Оскільки грузинська кухня славиться своїми гострими та ароматними закусками – особливу увагу наш шеф-кухар приділяє прянощам та ароматним добавкам, які надають холодним закускам особливого смаку.

Родзинка ресторану – основні страви. Свинний шашлик Churrasco з ароматними грузинськими прянощами від нашого неперевершеного шеф-кухаря Коби Махарашвілі, безумовно, вартий вашої уваги. Соковите, запашне м’ясо зі золотистою скоринкою чудово смакуватиме з келихом грузинського червоного вина.

Щоб скуштувати свіженького шашлику чи рум’яних грильованих реберець, не витрачаючи часу та зусиль, вам достатньо зайти на сайт ресторану і обрати бажану страву. Замовити шашлик дуже просто: це можна зробити он-лайн чи за номером телефону. Смачну та гарячу їжу швидко доставлять просто до вас додому чи в офіс.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

Коментар

Блоги

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Мирослав Дністрянський

ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

Василь Чорний

Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: