• Головна
  • Новини
  • Львів прощається з військовослужбовцем Юрієм Ломовим, який загинув у боях з окупантами

25.10.2024, 20:51

Львів прощається з військовослужбовцем Юрієм Ломовим, який загинув у боях з окупантами

25 жовтня 2024 року у Львові оголосили прощання з Юрієм Ломовим, військовослужбовцем, який віддав своє життя, захищаючи Україну від російських агресорів.

Церемонія прощання відбудеться 26 жовтня, і мерія закликає мешканців та гостей міста приєднатися до заходу, утримуючись у цей час від розважальних заходів.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, після чого о 11:30 запланована загальноміська церемонія прощання на площі Ринок. Юрія Ломова поховають на Личаківському кладовищі у Львові.

Юрій Ломов (05.05.1986-16.10.2024) — львів’янин, який навчався у середній загальноосвітній школі №63 та вищому професійному училищі №20. Після отримання вищої освіти в Українській академії друкарства, проходив військову службу при Генеральному штабі ЗСУ. Після служби займався ремонтом колекційних годинників.

З перших днів повномасштабного вторгнення Росії, Юрій добровільно став на захист Батьківщини. Він брав участь в обороні Києва, згодом вступив до складу 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка, а останнім часом служив у 36-й окремій бригаді морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського.

У Юрія Ломова залишилися мама, дружина та 7-річний син.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк про владику Василя Семенюка

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: