• Головна
  • Новини
  • Lviv BookForum 2024: понад 150 подій на восьми локаціях Львова та онлайн

25.09.2024, 16:32

Lviv BookForum 2024: понад 150 подій на восьми локаціях Львова та онлайн

З 2 по 6 жовтня 2024 року у Львові відбудеться 31-й Міжнародний літературний фестиваль Lviv BookForum. Цьогорічна програма включає 150 заходів, серед яких панельні дискусії, публічні інтерв’ю, майстер-класи, обговорення та традиційна «Ніч поезії». Події проходитимуть на восьми локаціях у Львові, а також транслюватимуться онлайн.

Фокусна тема цьогорічного форуму — «Сила спільнодії». У межах фестивалю заплановані зустрічі з українськими та іноземними письменниками, публіцистами, істориками та культурними діячами. Зокрема, серед гостей форуму — лавреат Букерівської премії Салман Рушді (Велика Британія), дослідниця постколоніалізму Ґаятрі Чакраворті Співак (Індія), журналіст Девід Ремнік (США) та інші.

Окремими подіями фестивалю стануть презентація нового роману Василя Шкляра «Заячий костел» та дискусія про російську пропаганду за участі ексміністра закордонних справ України Дмитра Кулеби. Крім того, інтерактивні ігри для дітей проведе письменниця Євгенія Завалій.

Цьогоріч на Lviv BookForum не буде традиційного книжкового ярмарку, проте новинки від видавців можна буде придбати під час презентацій та на спеціально відведених локаціях, таких як Порохова вежа, Інститут народознавства НАН України та Львівська обласна бібліотека для юнацтва ім. Романа Іваничука.

Фестиваль збере гостей з 18 країн світу та включатиме понад 20 подій у рамках кураторської програми в Пороховій вежі.

Вхід на всі заходи форуму — вільний.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк про владику Василя Семенюка

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: