17.12.2021, 15:21

Ломаченка відсторонили від боксу

Атлетична комісія штату Нью-Йорк вирішила відсторонити від боксу Василя Ломаченка на невизначений термін. Стосовно його суперника в останньому поєдинку Річарда Коммі прийнято таке ж рішення.

Відповідна інформація з’явилась на порталі BoxRec, передають Букви.

Атлетична комісія вирішила відсторонити українця на невизначений термін.

Відсторонення боксера після бою звичайна практика, якщо він побував в нокдауні або був нокаутований, щоб зберегти здоров’я спортсмена.

Наприклад, після бою Ф’юрі – Вайлдер обидва боксери були відсторонені, так як побували в нокдаунах, а американець до того де програв нокаутом. Британець вже своє відсторонення відбув, а Вайлдеру заборонено повертатися на ринг до квітня наступного року.

Нагадаємо, 12 грудня 2021 року український боксер Василь Ломаченко (16-2, 11 КО) переміг ганця Річарда Коммі (30-3, 27 КО) одноголосним рішенням суддів.

Ломаченко домінував над суперником практично протягом усього бою. У сьомому раунді він відправив суперника у нокдаун. Перший раунд український боксер провів спокійно і придивлявся до суперника, але вже наприкінці другої трихвилинки непогано влучив у Коммі. Ганцю втриматися на ногах допомогли канати.Спортивний журналіст Макс Келлерман зазначив, що Ломаченко двічі звертався до куту Коммі зупинити бій, але там відмовилися це робити.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: