15.10.2022, 15:56

"Ліси єднання": на Львівщині висадили 200 тисяч дерев

Сьогодні, 15 жовтня, на Львівщині відбулась акція з висадки дерев під назвою "Ліси Єднання", у межах якої за день вдалось висадити 200 тисяч дубів та сосен на території 38 лісництв області.

Під час благодійної акції зібрали 6500 доларів благодійних внесків для закупівлі авто для українських захисників та захисниць.

Як розповів керівник ГО "Добро.Дій" та співорганізатор акції Ігор Дулин, станом на цей рік зусиллями громадської організації відновили понад 207 гектарів лісів на Львівщині.

“Ліс, який ми садимо сьогодні, символізує відновлення нашої країни та невмирущість свободи. Дякую нашим героям за захист та можливість нам сьогодні бути тут і займатися хорошими справами", – додав Ігор Дулин. 

Керівник обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека розповів, що управління надіслало понад 17 тисяч кубометрів деревоматеріалів захисникам на передову.

"Цю акцію ми проводимо у межах ініціативи президента України "Зелена країна". За час існування цієї ініціативи на Львівщині висадили понад 10 мільйонів дерев. Ця акція є одним із кроків до нашої перемоги",  – наголосив Анатолій Дейнека.

На завершення акції в одному з лісництв Яворівського району урочисто відкрили пам‘ятний знак, який повідомляє, що лісові культури були висаджені на честь загиблих воїнів Яворівського району. У межах акції також відбувся телемарафон, у якому взяли участь люди з 30 країн світу, які також долучилися до висадження дерев. Загалом понад 1 мільйон дерев по цілому світі висадили під час акції.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: