• Головна
  • Новини
  • Лікарня в Чорткові заплатить 290 тисяч грн за послуги томографії тернопільському рентгенологу

09.10.2020, 15:08

Лікарня в Чорткові заплатить 290 тисяч грн за послуги томографії тернопільському рентгенологу

Чортківська центральна комунальна районна лікарня підписала договір із приватним підприємцем Михайлом Іванчишиним на послуги з проведення комп’ютерної томографії.

Сума договору становить 290 тис. грн, про це стало відомо з порталу публічних закупівель Prozorro.

Закупівлю провели за переговорною процедурою, обґрунтованою необхідністю ліквідації наслідків пандемії Covid-19. Крім того, на території лікарні функціонує лише один кабінет томографії, власником якого приватний підприємець Михайло Іванчишин. Даний кабінет зареєстрований і має укладений договір з НСЗУ.

За контрактом приватний підприємець до кінця року буде забезпечувати цілодобове проведення томографії грудної клітки, для відстеження перебігу легеневих захворювань. Вартість однієї послуги буде становити 750 грн, що дещо дешевше, ніж у приватних клініках області, де такі послуги оцінюють у 800-950 грн.

У договорі зазначено, що томографію виконуватимуть за потреби, а оплату проводити будуть після підписання актів виконаних робіт. Сума контракту у 290 тис. грн передбачає близько 386 процедур. Така кількість обстежень розраховувалась з кількості хворих у лікарні. Але, як пояснив приватний підприємець, кількість може коливатися в залежності від потреб лікарні.

Михайло Іванчишин зареєстрований приватним підприємцем у Тернополі. Водночас він є завідувачем рентгенологічного відділення у Тернопільській обласній психоневрологічній лікарні. Це його друга угода з Чортківською   центральною комунальною районною лікарнею – у лютому поточного року лікарня замовляла у нього послуги комп’ютерної томографії голови за 79,8 тис. грн.

фото ілюстративне

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: