20.03.2019, 15:03

Лікар, який приїхав п'яний на виклик - звільнився

У Чернівцях лікар швидкої медичної допомоги, який минулої п'ятниці приїхав на виклик до дитини нетверезий, написав заяву на звільнення.

Про це інформує  ТРК «Буковина»  посилаючись на директора Чернівецького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Єленєв. 

Сьогодні засідала медична рада та спеціально створена комісія, яка вивчала цей випадок. За словами Володимира Єленєва, члени комісії у висновках рекомендували оголосити йому догану та звільнити.

«У нас було достатньо матеріалу для того, щоб звільнити його за статтею. Ми його викликали і сказали, що комісія прийняла рішення звільнити його, тому що він надавав допомогу не згідно зі стандартами і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Після цього він сказав, що пише заяву сам», – каже Володимир Єленєв.

Володимир Єленєв каже, заяву вже підписав. Відсьогодні лікар більше не працює у центрі екстреної допомоги та медицини катастроф.

Нагадаємо, минулої п’ятниці лікар швидкої медичної допомоги приїхав на виклик нетверезий. Це підтвердили результати експертизи – в його крові виявили 0,29 проміле алкоголю. Викликали екіпаж швидкої допомоги до чотирирічної дівчинки.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: