• Головна
  • Новини
  • Лерос оприлюднив плівки про корупцію Зеленського і Баканова

18.03.2021, 15:58

Лерос оприлюднив плівки про корупцію Зеленського і Баканова

Народний депутат Гео Лерос оприлюднив записи розмов із давнім бізнес-партнером президента Володимира Зеленського та Голови СБУ Івана Баканова Геннадієм Лазутіним.

Із записів стає зрозуміло, що Служба безпеки з приходом до керівництва команди Баканова перетворилась на прикриття для масштабних корупційних схем, які контролює особисто Зеленський, пише Прямий.  Геннадія Лазутіна у бізнес привів Олександр Бєляєв, який є чоловіком сестри дружини Івана Баканова. За словами Лазутіна, Бєляєв заводить в СБУ на посади потрібних людей, але рішення приймає особисто Зеленський.

“Є у мене партнер. Саша Бєляєв. Він уже СБУшників “обілетив” на я є….ть яку суму. Ваня вирішує тільки через Першого. Хто б тобі що не п…в. Вирішує Перший і Серьога Шефір.
-ти хочеш сказати, що Зеля, всі питання через нього? Що він ні з ким не радиться, сам включив мізки і приймає?
-Може він з кимось і радиться, я не знаю. Але без Зелі жодне н…х кадрове рішення не проходить по Службі точно.”, – говорить Лазутін.

“Дружина Баканова Оксана Лазаренко протягнула чоловіка сестри криворожаніна Олександра Бєляєва. Який затягнув у бізнес нашого героя Лазутіна. Ці коміки з “95 кварталу” легко та невимушено з першого дня стали зловживати владою. Як приклад Баканов виділив тепер вже своєму раднику Бєляєву державну охорону. Його внесли до так званого стоп-переліку у реєстри. Це своєрідна індульгенція та недоторканість. Коли всі, хто цікавитиметься Бєляєвим, підпадатиме під спеціальний моніторинг СБУ”, – пояснює Лерос.

Гео Лерос нагадав, що Іван Баканов став головою СБУ, бо виріс в одному під’їзді із Зеленським.

“Ходив з ним в одну школу, а потім разом у Криворізький економічний інститут. Де Баканов отримав спеціальність ревізор. Так він став сехмщиком, кишенею та ревізором справ Зеленського. Але тепер уявіть, у якому масштабі”, – говорить викривач.

Детальніше дивіться у відео:

“СБУ – це цвях у домовину українського бізнесу, але Зеленський не виконує свою програмну обіцянку, залишаючи своєму шкільному другу Баканову вплив на економіку країни”, – написав Лерос в описі під відео.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: