21.01.2021, 16:23

Латвія передала для ЗСУ сім медичних автомобілів

Латвія передала для потреб Збройних сил України сім медичних автомобілів.

Передача транспорту відбулася в середу, 20 січня, у місті Лієлварде за участі віцепрем’єр-міністра, міністра оборони Латвії Артіса Пабрікса та посла України в Латвії Олександра Міщенка, передає Новинарня.

“Боротьба за територіальну цілісність України триває, незважаючи на пандемію Covid-19 та наслідки глобального економічного спаду. Латвія має продовжувати допомагати Україні в усьому, що ми можемо запропонувати за цих обставин, оскільки Україна є нашим близьким партнером у сфері військового співробітництва”, – цитує міністра оборони Латвії Артіса Пабрікса пресслужба Посольства України в Латвії.

Зазначається також, що особливу увагу було приділено розвитку партнерських відносин з питань забезпечення колективної безпеки на Європейському континенті, розбудові кооперації з питань надання логістичної допомоги Збройним силам України, а також підтримці процесу їхнього реформування з метою досягнення статусу сумісності і відповідності стандартам НАТО.

На прохання української сторони, Кабінет міністрів Латвійської Республіки ухвалив рішення спрямувати 45 тисяч євро на реалізацію програми реабілітації в Латвії українських військових, які зазнали поранень під час російської агресії проти України, додали дипломати.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: