• Головна
  • Новини
  • Крафтовий ярмарок у Львові об’єднав локальних та релокованих виробників

20.11.2022, 20:33

Крафтовий ярмарок у Львові об’єднав локальних та релокованих виробників

Сьогодні, 20 листопада, відбувся ярмарок крафтових продуктів. На подвір’ї Львівського палацу мистецтв зібрались понад  40 фермерів з Львівщини та Івано-Франківщини для того, щоб презентувати продукцію власного виробництва.

На ярмарку представили широкий асортимент крафтової продукції: сир, мед, олія, хліб, хлібобулочні вироби, фруктові чипси, м’ясні вироби, органічна продукція, крупи, снеки, пастила, джеми, варення, сухі борщі та супи і багато іншого.  

Також учасниками ярмарку були представники релокованих підприємств, які сьогодні здійснюють діяльність на території Львівщини та Івано-Франківщини.

"В межах нашого проекту, ми маємо на меті підтримати крафтових виробників та допомогти релокованому бізнесу. Віримо, що наші виробники зможуть вистояти у ці нелегкі часи, а ми зможемо підтримати їх. Адже купувати продукцію в українського крафтового виробника – це патріотично. А також  це смачно, корисно та автентично. Ми хочемо аби відвідувачі перезнайомились з фермерами і зав'язали тісну співпрацю", – наголосила керівниця ГС "Карпатський смак" Галина Батюсь.

Принагідно  з нагоди професійного свята – Дня працівників сільського господарства, відзначили найкращих працівників агропромислового комплексу області подяками голови Львівської ОВА, Львівської облради та вітальними листами від Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Ярмарок відбувся в межах проєкту "Підтримка підприємців і життєзабезпечення", що фінансується та впроваджується програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні у співпраці з Львівською та Івано-Франківською міськими радами та обласними військовими адміністраціями. Виконавчий партнер заходу – ГС "Карпатський смак" та ГС "Дороги смаку Прикарпаття".

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: