• Головна
  • Новини
  • Козловський повідомив, що він розійшовся з “Авалоном”

23.02.2021, 20:40

Козловський повідомив, що він розійшовся з “Авалоном”

Депутат Львівської обласної ради, бізнесмен Григорій Козловський повідомив, що він же півтора року не має стосунку до компанії “Авалон” (будівельна компанія, яка активно будує у Львові).

Про це він заявив ів інтев'ю Гал-інфо.

Запитання: "У Львові вас часто асоціюють з забудовами. Почасти скандальними, які заважають, і на які скаржаться містяни".

Відповідь: "Перш за все, я вже півтора року не маю відношення до компанії “Авалон”. Це я вперше роблю вам таку заяву. Пишуть по нині. Я не маю жодного стосунку до цієї компанії, це просто компанія моїх друзів, з якої я не маю ніяких фінансових зисків.

Тепер друге. Кому вони заважають? Заважають двадцяти людям, аля Піпа, яка бігала на академію (академія футболу, яку Григорій Козловський будує у Винниках, - ред.) крові попити? Вже рік часу люди її знайти не можуть, особливо зимою, коли треба сніг відгортати. Прийшла, побігала, пропіарилась - так би ніхто і не знав про неї. Пропіарилась на моєму імені, щоб взнали, що є такий депутат Піпа. Її не бачили ні до того, ні після того. Хоч би ще раз з'явилася на озеро, ще разок прибігла, якесь дерево там знайшла. Де вона є? Я був і до неї, і під час неї, і після неї. А її … ви бачили, чули про неї ще щось? Може поїдемо на Сихів відкривати той комплекс спортивний, який вона перед виборами мала збудувати? Вже два роки пройшло і я вам гарантую, що ще через п’ять нічого не буде зроблено. Нехай хоч камінь там закопає якийсь. Немає каменя, то я принесу.

Кому заважає? Двадцяти активістам, які сидять на диванах і строчать? Що означає незаконна забудова? Коли людина отримала містобудівні, коли людина отримала всі дозволи? 

Вони делегували владу меру, мер формує виконком - виконавчу владу. Ви вибрали собі мера. Бізнесмен на виконкомі отримав містобудівні умови і починає будувати. Після того з’являється той, хто каже, що це незаконно. Хто це вирішив? Є міська влада і виконком, який має відповідні повноваження".

Фото- fcrukh.com

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

Коментар

Блоги

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Мирослав Дністрянський

ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

Василь Чорний

Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: