• Головна
  • Новини
  • Козицький поінформував жителів Львівщини про ключове за добу

12.10.2022, 09:51

Козицький поінформував жителів Львівщини про ключове за добу

Учора, 11 жовтня, під час повітряної тривоги ворог завдав ракетних ударів по території Львівщини – трьома ракетами. Їх випустили з акваторії Каспійського моря. Ще одну ракету воїни ППО збили. Про це повідомив очільник Львівської військовоії адміністрації Максим Козицький.

"Дякуємо нашим захисникам та захисницям на усіх фронтах – за захист вдень та вночі, за гідну відсіч окупанту, за звільнення українських територій", – написав на своїй Facebook-сторінці Козицький.

За його словами, із ліквідацією наслідків ударів оперативно борються наші фахівці. Електропостачання у всіх населених пунктах уже відновили. 

Також Козицький повідомив, що двома евакуаційними потягами з областей, де тривають активні бойові дії, на Львівщину прибули ще 236 осіб. 

"Чотирма потягами у Перемишль з нашої області вирушили 555 людей. Через пункти пропуску у Львівській області за добу виїхали 15 тисяч 465 осіб. На в’їзд оформили 13 тисяч 512 українців. Поліція області опрацювала 1000 звернень щодо підозрілих людей та об‘єктів", – поінформував Козицький.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: