31.03.2021, 12:31

Кошулинський хоче перевиборів на окрузі з Вірастюком

Кандидат від ВО "Свобода" Руслан Кошулинський на довиборах у Верховну Раду в окрузі №87, де поки перемагає силач і висуванець "Слуги народу" Василь Вірастюк, вимагає визнати вибори недійсними і оголосити перевибори.

Про це пише Кошулинського у Facebook.

В окрузі №87 в Івано-Франківській області в неділю 28 березня відбулися довибори до парламенту. Станом на ранок 31 березня опрацьовано 67,52% дільничних протоколів. Поки що результати такі: Василь Вірастюк ("Слуга народу") – 31,3%, Руслан Кошулинський ("Свобода") – 28,88%, Олександр Шевченко ("За майбутнє") – 28,73%. 

 

ЦВК

30 березня народні депутати "Слуги народу" вирушили на Івано-Франківщину з'ясувати ситуацію з підрахунком голосів у 87 окрузі, бо робота окружкому була призупинена нібито через зникнення одного голови комісії і зволікання нового.

Кошулинський заявив, що його команда чесно провела виборчу кампанію – і буде захищати свій результат.

Пряма мова Кошулинського: "Ми чесно провели виборчу кампанію , коли опоненти дозволяли собі брудні технології. Коли на одних терезах опинялися з одного боку гідність і відповідальність за сказане слово, а з іншого - мільйонний ресурс ставлеників олігархів. Зрештою, достатньо лише глянути на те, що відбувалося в день тиші, в сам день виборів і зараз, під час підрахунку.

Очевидні факти підкупу голосів, численні порушення на дільницях і те, що зараз відбувається в ОВК - це яскравий приклад грубої, незаконної боротьби за владу.

Зважаючи на численні порушення і на ситуацію, що зараз відбувається, вимагаємо визнати результати виборів недійсними і оголосити перевибори.

Громада не повинна бути ошуканою. Ці вибори показали, що українці можуть об'єднатися, – і тепер потрібно скоординувати свої сили і перемогти у цій боротьбі за справедливість".

25 березня президент Володимир Зеленський, під час виборчої кампанії у 87 окрузі, запрошував Василя Вірастюка на нараду щодо перебігу вакцинації проти COVID-19 та готовності медичної системи Івано-Франківщини до боротьби з епідемією.

28 березня в окрузі 87 в Івано-Франківській області відбулися довибори у Верховну Раду.

Кілька членів і голова виборчої комісії округу залишили місце роботи, що призвело до втрати комісією кворуму і неможливості продовжити підрахунок голосів. Комісія обрала нових голову і трьох членів.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: