• Головна
  • Новини
  • Концертів "Врємя і стєкло" і Камєнских у Львові не буде: на відео мають сказати, що Крим - це Україна

23.11.2019, 10:00

Концертів "Врємя і стєкло" і Камєнских у Львові не буде: на відео мають сказати, що Крим - це Україна

Активісти у ФБ заявили , що концертів "Врємя і стєкло" і Камєнскіх у Львові не буде, поки вони не "публічно на відео не визнають росію державою агресором, а Крим українською територією".

Антон Орестович: "Є інформація, що найближчим часом до Львова з концертами мають бажання приїхати гурт "Врємя і стєкло" і співачка Настя Каменских.
Це - ватні, нібито українські артисти, які в часі російсько-української війни їздили з концертами до держави-агресора в російську федерацію. Ймовірно, що вони продовжуватимуть свої гастролі в москву чи інші російські міста, незважаючи на війну в якій Україна намагається відстояти незалежність від рашки.

Зараз ми багато говоримо про небезпеку відведення військ, про нові загрози від формули "мир за будь-яку ціну" і т.д. Але я впевнений, що якщо ми чітко не виокремимо в нас вдома на мирній території хто свій, а хто чужий, хто за Україну проти агресора, а хто за Україну підконтрольну агресору, то вся ця жертовність українських воїнів на фронті є марною.

Відповідно, я від свого імені, та від імені інших патріотичних організацій заявляю, що якщо ці "артисти" публічно на відео не визнають росію державою агресором, а Крим українською територією, то ми зробимо все можливе, щоб не допустити у м.Львові концертів "врємя і стєкло", Насті Камєнскіх і інших виконавців які гастролювали в рашці (чи на окупованих територіях) в часі російсько-української війни!"...

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: