• Головна
  • Новини
  • Компанія «Рейтинг» оприлюднила останній президентський рейтинг

16.02.2022, 18:22

Компанія «Рейтинг» оприлюднила останній президентський рейтинг

За результами опитування, проведеного соціологічною групою «Рейтинг» 12-13 лютого, лідером президентського рейтингу є В.Зеленський, якого готові підтримати 24,6% тих, хто визначився з вибором та мають намір голосувати. П.Порошенка підтримують 16,8%, Ю.Тимошенко – 9,9%, Ю.Бойка – 8,3%.

За Є.Мураєва готові віддати свої голоси 6,9%, І.Смешка – 6,6%, Д.Разумкова – 6,2%, В.Гройсмана – 5,7%, О.Ляшка – 3,1%. Рейтинг інших кандидатів не перевищує 3%. Порівняно з минулим місцем підтримка Зеленського дещо виросла, Ю.Бойка – дещо знизилась, в решти майже не змінилась.

Антирейтинг кандидатів продовжує очолювати П.Порошенко: 43% виборців не проголосували б за нього за жодних обставин. За Ю.Бойка не віддали б свої голоси близько 36%, за Ю.Тимошенко й В.Зеленського – по 33%, О.Ляшка – 23%, В.Кличка й Є.Мураєва – по 20%, А.Яценюка й О.Тягнибока –  по 15%, В.Гройсмана – 13%. 

Президентський рейтинг

ІНФОГРАФІКА: СОЦІОЛОГІЧНА ГРУПА "РЕЙТИНГ"

Аудиторія: населення України віком від 18 років і старші в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення. Вибіркова сукупність: 2000 респондентів. Метод опитування: CATI (Computer Assisted Telephone Interviews - телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера). Помилка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95: не більше 2,2%. Терміни проведення: 12-13 лютого 2022 р.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: