• Головна
  • Новини
  • Колишнього керівника Рівненського ТЦК взяли від варту

06.08.2024, 12:44

Колишнього керівника Рівненського ТЦК взяли від варту

Взяли під варту екскерівника Рівненського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, якого підозрюють у перешкоджанні законній діяльності Збройних Сил України

Про це повідомляють у Спеціалізованій прокуратурі у сфері оборони Західного регіону

Підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави. За наслідками судового засідання Рівненський міський суд повністю задоволив клопотання прокурорів.

Затримали колишнього посадовця в суботу, 3 серпня.

Нагадаємо, що крім цього, він обвинувачується у застосуванні насильства щодо підлеглого, грабежі та незаконному збагаченні на понад 46 млн грн. Ці справи вже перебувають на розгляді у суді.

2 серпня рівненський військком, якого звинувачували у незаконному збагаченні і побитті підлеглого, вийшов під заставу. Апеляційний суд ухвалив рішення про застосування до обвинуваченого запобіжного заходу у вигляді застави, збільшивши її розмір (150 прожиткових мінімумів доходів громадян для працездатних осіб, що становить 454 200 гривень.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: