27.10.2024, 20:25

Коли в Україні різко похолодає: синоптик назвав дату

Синоптик Ігор Кібальчич повідомив про очікуване різке похолодання в Україні на межі жовтня та листопада. Наразі на території країни зберігається відносно тепла та спокійна погода, проте незабаром вона зміниться.

За його словами, вплив поля високого тиску забезпечує спокійні умови, але вже 28-30 жовтня почнуть відбуватися суттєві зміни. Вони пов'язані з активною циклонічною діяльністю на півночі Європи, що призведе до зниження температури, поривчастого вітру і короткочасних дощів. У західних та північних регіонах дощі поступово можуть перетворитися на мокрий сніг та снігову крупу.

Прогноз на 1 листопада: вночі температура вночі коливатиметься від +5 до +10 градусів, у північних і східних областях - від -3 до +2 градусів. Вдень очікується +9 – +14 градусів, на південно-західних територіях подекуди - до +18 градусів.

На 2 листопада синоптик прогнозує невеликі дощі, а в північних і західних областях можливий мокрий сніг. Температура вдень складе від +6 до +11 градусів, а на заході і півночі - від +2 до +7 градусів.

На 3 листопада у північних та західних областях передбачаються дощі зі снігом, у решті регіонів - без істотних опадів. Температура вночі очікується від -3 до +2 градусів, вдень - від +2 до +7 градусів

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк про владику Василя Семенюка

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: