• Головна
  • Новини
  • Колектив НРЦ «Левеня» просить підтримати єдиного кандидата на посаду директора

23.05.2023, 20:44

Колектив НРЦ «Левеня» просить підтримати єдиного кандидата на посаду директора

Львівська обласна рада 14 квітня оголосила конкурсний відбір на заміщення посади директора НРЦ "Левеня".

Колектив навчально-реабілітаційного центру «Левеня» звернувся до керівників державних органів влади, місцевого самоврядування та громадських організацій із проханням підтримати в.о. директора Мирославу Степанюк як єдиного кандидата на посаду директора закладу.

За словами працівників НРЦ «Левеня», вони обрали Мирославу Степанюк як єдиного кандидата на посаду директора на загальних зборах трудового колективу 18 травня. Вони високо оцінюють її професіоналізм, вмотивованість, відданість закладу та справі освіти й реабілітації дитини. Вони також наголошують, що Мирослава Степанюк пропрацювала в закладі 15 років, з яких 4 роки на посаді заступника директора з навчально-реабілітаційної роботи.

Проте колектив НРЦ «Левеня» стурбований тим, що департамент освіти і науки Львівської ОВА не прислуховується до думки працівників закладу та батьків вихованців і учнів. Колектив побоюється, що департамент хоче призначити чужу людину на посаду директора НРЦ «Левеня», що може загрожувати реалізації завдань всеукраїнського експерименту, стратегії розвитку закладу, стабільності для дитячого та трудового колективів.

Колектив НРЦ «Левеня» просить  всіх, кому не байдужа доля  їхнього закладу, підтримати пропозицію обрання Мирослави Степанюк на посаду директора НРЦ «Левеня».

Колектив також додав до свого звернення підписи учасників загальних зборів трудового колективу.

Звернення було скеровано генеральному директору директорату дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти  Міністерства освіти і науки України Олегу Єреську, Радниці, уповноваженій Президента України  з прав дитини та дитячої реабілітації Дар’є Герасимчук,  голові Державної служби якості освіти України Русланові Гураку, голові Всеукраїнської громадської організації  «Асоціація працівників дошкільної освіти» Ніні Омельяненко, президенту Громадської організації «Всеукраїнська асоціація  працівників спеціальної та інклюзивної освіти» Вірі Ремажевській, голові Львівської обласної військової адміністрації  Максиму Козицькому, в.о.голови Львівської обласної ради Євгену Гірнику.

Львівська ОВА 14 квітня оголосила конкурсний відбір на заміщення посади директора комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня».

Нагадаємо, НРЦ «Левеня» є експериментальним закладом освіти всеукраїнського рівня, який займається комплексною реабілітацією дітей з порушеннями зору та складними порушеннями розвитку. Заклад був створений у 1999 році на базі спеціального садка-школи для дітей з вадами зору і з того часу проводив ряд науково-педагогічних експериментів за патронатом Міністерства освіти і науки України. НРЦ «Левеня» працює у Львові.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: