• Головна
  • Новини
  • Книжковий клуб ВРУ презентував автобіографію сенатора Джона Маккейна

10.02.2020, 16:23

Книжковий клуб ВРУ презентував автобіографію сенатора Джона Маккейна

Нещодавно у рамках роботи Книжкового клубу Верховної Ради презентували автобіографію американського сенатора Джона Маккейна «Буремна хвиля. Добрі часи, праведні справи, великі битви та інші звитяги». 

Про це повідомив Голос України.

«Якби мені сказали, що з усього тривалого життя я можу взяти лише кілька спогадів, то ніч на Майдані була б серед них», — написав Дж. Маккейн у своїй автобіографії.

Перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів, керівник партії ВО «Батьківщина» на Львівщині  Михайло Цимбалюк вважає, що Джон Маккейн — це адвокат нашої країни, який свого часу надихав багатьох політиків на демократичні перетворення.

«На жаль, я не мав можливості особисто з ним спілкуватися, але знаю багатьох народних депутатів, які з великою повагою та шаною ставляться до цієї людини. Зокрема, й очільниця нашої фракції ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко», — зазначив політик.

Він схвально оцінив те, що що така книжка вийшла і вона презентується українською мовою та пообіцяв неодмінно її придбати і прочитати.

«Думаю, що знайду в ній відповіді на запитання про те, як має будуватися суспільство», — зазначив Михайло Цимбалюк.

На його думку, це видання може зацікавити не тільки політиків чи громадських діячів, а й кожного, хто вважає себе патріотом.

«Чув про те, що Джон Маккейн дуже добре знав українців і казав, що українська діаспора в США втілює всі найкращі риси, які є гордістю нашої нації», — наголосив Михайло Цимбалюк.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: