• Головна
  • Новини
  • Керівник відділу Львівського ДСНС вимагав $1000 хабара за посаду водія

03.09.2020, 17:55

Керівник відділу Львівського ДСНС вимагав $1000 хабара за посаду водія

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, 3 вересня 2020 року затримали начальника одного з відділів ГУ ДСНС у Львівській області під час одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства,  37-річний  посадовець вимагав від громадянина 1000 доларів США за працевлаштування на посаду водія, інформує прес-служба ДБР. 

3 вересня 2020 року слідчі ДБР задокументували факт одержання 700 доларів США, після чого затримали посадовця. Сума неправомірної вигоди виявлена та вилучена в повному обсязі. 

Наразі  проводяться обшуки у службовому кабінеті затриманого та в особистому автомобілі, а також  вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання відносно нього запобіжного заходу. 

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна. 

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Львівської області, оперативний супровід – Львівське Управління внутрішньої безпеки ДВБ Нацполіції.

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: