09.08.2021, 18:36

Керівник Укрзалізниці йде у відставку

Наглядова рада Укрзалізниці отримала заяву від тимчасово виконуючого обов'язки голови правління Івана Юрика щодо увільнення його від виконання таких обов'язків.

Про це повідомила пресслужба Укрзалізниці.

У компанії повідомили, що Наглядова рада  взяла до відома рекомендацію, зазначену у рішенні Ради національної безпеки та оборони від 30 липня 2021, а також пов’язані з цим обговорення, включаючи доручення від Міністерства інфраструктури, основані на рішенні Кабінету Міністрів України, акціонера Укрзалізниці.

Протягом вихідних 7-8 серпня Наглядова рада провела позачергове засідання і вирішила задовільнити заяву Івана Юрика щодо увільнення його від тимчасового виконання обов'язків голови правління з дати призначення нового тимчасово виконуючого обов’язки. Іван Юрик продовжуватиме виконання своїх обов’язків на посаді члена правління, відповідального за фінанси. Наглядова рада рекомендує Кабінету Міністрів України задовольнити вказану вище заяву та схвалити відповідне рішення.

Також, Наглядова рада розглянула рекомендацію Комітету з винагород і призначень та вирішила рекомендувати Кабінету Міністрів України погодити призначення Олександра Камишіна новим тимчасово виконуючим обов’язки голови правління на період до 31 грудня 2021 року або до обрання нового постійного голови правління, в залежності від того що настане раніше.

У пресслужбі зазначили, що зараз триває процес обрання постійного голови правління у прозорий та конкурентний спосіб, як це визначено Статутом Укрзалізниці, триває. Відбір консультантів з людських ресурсів для допомоги у цьому процесі має бути завершено вже на цьому тижні.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: