• Головна
  • Новини
  • Керівник Галсільлісу сказав, що то не його гроші і їх походження йому невідоме

27.01.2020, 14:53

Керівник Галсільлісу сказав, що то не його гроші і їх походження йому невідоме

Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Львівського апеляційного суду зменшила розмір застави для гендиректора «Галсільлісу» Володимира Мельника із 1,051 млн грн до 336,32 тис. грн. Відповідну ухвалу суду оприлюднили в реєстрі судових рішень 24 січня.

Про це повідомили "Наш гроші. Львів".

Керівника Обласного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства «Галсільліс» затримали 13 січня за отримання хабара від керівника Яворівського дочірнього підприємства «Галсільлісу».

Як повідомляла Прокуратура Львівської області, щомісяця керівники дочірніх підприємств повинні були збирати приблизно 30-40 тис. грн і передавати ці гроші гендиректорові «Галсільлісу». Мельник, за версією слідства, застосовував такий розрахунок: від 1 до 1,5 долара за кубометр реалізованого підприємством товару. Його затримали під час отримання 17,8 тис. грн та 300 доларів, які були частиною чергового щомісячного «траншу».

Загалом, за даними УСБУ у Львівській області, протягом минулого року керівник «Галсільлісу» отримав таким чином приблизно 5 млн грн.

Із інформації в реєстрі судових рішень «Наші гроші. Львів» дізналися, що Володимира Мельника  затримали не під час отримання коштів із рук в руки. Після розмови в службовому кабінеті гендиректора керівник Яворівського дочірнього підприємства поклав гроші до службового автомобіля «Галсільлісу» «Nissan X-Trail», яким користується Мельник. Пізніше гендиректор заявив, що це не його гроші та їх походження йому невідоме.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: