• Головна
  • Новини
  • Керівниця Жовківської прокуратури задекларувала мільйонну зарплату та відсутність заощаджень за 2023 рік

16.10.2024, 18:33

Керівниця Жовківської прокуратури задекларувала мільйонну зарплату та відсутність заощаджень за 2023 рік

Згідно з поданими даними, у 2023 році Сміхура-Скальська заробила 1,3 мільйона гривень у якості зарплати.

Чоловік Марти, Любомир Скальський, теж фігурує у декларації. За минулий рік він отримав 80 тисяч гривень зарплати, яку йому виплатив фізична особа-підприємець Галина Сміхура. Проте, незважаючи на такі доходи, у декларації зазначено відсутність грошових активів чи заощаджень як у самої прокурорки, так і в її чоловіка на кінець 2023 року.

Що стосується нерухомості, то подружжя володіє трьома об’єктами в Кам’янці-Бузькій Львівської області. Зокрема, Любомиру Скальському належить дачний будинок площею 65,6 квадратних метрів із земельною ділянкою. Марта Сміхура-Скальська вказала у декларації частку квартири площею 71,7 квадратних метрів, яка також знаходиться у Кам’янці-Бузькій.

Крім того, прокурорка задекларувала автомобіль Kia Sportage, який вона придбала у 2020 році. Це транспортний засіб останнього покоління, випущений того ж року, що свідчить про сучасний рівень комфорту її пересування.

Марта Сміхура-Скальська розпочала свою кар'єру в органах прокуратури ще в липні 2012 року. Вона має значний досвід роботи, адже до свого нинішнього призначення на посаду керівниці Жовківської окружної прокуратури, вона очолювала Радехівську місцеву прокуратуру, а також обіймала посаду начальниці Кам’янка-Бузького відділу прокуратури.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: