• Головна
  • Новини
  • Із понеділка частину вулиці Бандери у Львові закриють на ремонт

27.09.2020, 20:10

Із понеділка частину вулиці Бандери у Львові закриють на ремонт

Як повідомили департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, з 08.00 год 28 вересня і до 20.00 год 1 травня 2021 р буде перекрито рух транспорту на ділянці вул. С. Бандери від вул. Чупринки до вул. Антоновича.

Це перший із трьох етапів реконструкції вулиці: далі на ремонт закриють ділянку від Антоновича до Героїв УПА, а потім – від Героїв УПА до Городоцької.

Як повідомляє прес-служба ЛМР, об’їзд буде здійснюватися суміжними вулицями, зокрема, Чупринки, Київською та Русових.

На час реконструкції трамвай №1 змінить схему руху та курсуватиме із залізничного вокзалу через Городоцьку і Підвальну до Погулянки. Трамвай №7 з Погулянки до церкви Анни тимчасово не курсуватиме, оскільки він дублює більшість маршруту №1. Натомість автобусні маршрути № 15, 24, 41, 42, 43 поїдуть по вул. Чупринки.

Реконструкцією вулиці Бандери за майже 210 млн грн займатиметься ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» за проектом, розробленим ТзОВ «ТрамДорПроект». Згідно з ним, після ремонту вулиця, довжина якої 1,05 км, матиме дві спільні смуги для громадського і приватного транспорту та понад сотню облаштованих паркомісць.

Загальна ширина дороги становитиме 10,2 м, трамвайні колії змістять до її центру. Проїжджу частину замостять бруківкою, лише із зовнішніх сторін колії прокладуть римський камінь (бетонну бруківку). Уздовж усієї вулиці облаштують смуги для велосипедистів, а на окремих ділянках – велодоріжки.

Також проект передбачає зручні й широкі тротуари, де вперше застосують прийом розділення тротуару на зони. Крім того, у межах реконструкції замінять вуличне освітлення, відремонтують усі інженерні мережі та облаштують благоустрій.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: