• Головна
  • Новини
  • «Івано-Франківськгаз Збут» уклав контракт з «Нафтогазом»

04.10.2021, 12:44

«Івано-Франківськгаз Збут» уклав контракт з «Нафтогазом»

Компанія «Івано-Франківськгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», уклала прямий контракт з НАК «Нафтогаз України». Таким чином ціна газу для населення за умовами річних пропозицій від ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут» протягом всього опалювального сезону до 30 квітня 2022 року залишається незмінною  – 7,99 грн/кубометр.

Про це повідомив Ігор Марковський, менеджер із зв’язків з громадськістю.

Річні контракти компанії захистять побутових клієнтів компанії від зростання тарифів на газ, незалежно від цінової кон’юнктури на європейських та світових енергоринках.

«З 1 травня цього року всі побутові споживачі були автоматично переведені на базовий тариф «Твій газ Річний». За його умовами ціна не може бути змінена у бік збільшення до 1 травня 2022 року. Ми зазделегідь законтрактували необхідний для наших клієнтів обсяг природного газу. Тому наші побутові споживачі захищені від зростання ціни на газ під час опалювального сезону», –   розповідає директор ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут» Юрій Пилипів.

Варто зазначити, що станом на 1 жовтня ціна енергоресурсу на європейських хабах перевищила 34 000 грн/тис. куб. м, а середньозважені ціни на природний газ на Українській енергетичній біржі наближаються до 29 000  грн/тис. куб. м.

Громадяни, котрі обслуговуються в інших газопостачальних компаній, тарифи яких за останні місяці суттєво зросли, можуть легко стати клієнтами ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут». Для цього необхідно надати підписану Заяву-приєднання та копії паспорту, ідентифікаційного коду та права власності. Надати цей пакет документів можна одним з наступних способів: онлайн, за допомогою менеджера, у відділеннях компанії чи центрах обслуговування клієнтів.

Більше інформації на офіційному сайті компанії: https://if.gaszbut.com.ua/

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: