• Головна
  • Новини
  • Іноземець намагався вивезти рівнянку в німецький бордель

27.06.2019, 20:35

Іноземець намагався вивезти рівнянку в німецький бордель

Поліцейські викрили іноземця, який завербував рівнянку і намагався вивезти в бордель Німеччини, повідомили в прес-службі поліції Рівненської області.

Спецоперацію провели слідчі слідчого управління ГУНП за процесуального керівництва прокуратури Рівненської області за участі поліцейських відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, працівників ВБКОЗ УСБУ в Рівненській області та міжрайонного оперативно-розшукового відділу Луцького прикордонного загону.

У рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні слідчі СУ ГУНП та поліцейські ВБЗПТЛ провели ряд оперативних і слідчих заходів, спрямованих на викриття злочинної діяльності громадянина Німеччини, який, маючи намір на отримання незаконного прибутку, підшукав та завербував 22-річну жительку Рівного для подальшого переправлення через державний кордон України і сексуальної експлуатації в одному з борделів Німеччини. 

Разом із рівнянкою 51-річного громадянина Німеччини затримали в міжнародному пункті пропуску Ягодин. 

Чоловікові слідчі слідчого управління поліції області повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 149 (торгівля людьми) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у виді домашнього арешту. Відповідно до санкції інкримінованої статті підозрюваному загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває. Поліцейські встановлюють інших осіб, причетних до вчиненого кримінального правопорушення, та потерпілих. 

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: