• Головна
  • Новини
  • Іноземець на «DAF» спричинив ДТП зі швидкою: є постраждалі

05.10.2019, 12:23

Іноземець на «DAF» спричинив ДТП зі швидкою: є постраждалі

Аварія сталася вчора, 4 жовтня, близько 17:27 години в м. Кам’янець- Подільському, на перехресті вул. проспект Грушевського та Черняховського.

За попередньою інформацією, 44-річний громадянин Болгарії, керуючи вантажним автомобілем «DAF», здійснюючи маневр розвороту, не впевнився, що це буде безпечно для інших учасників руху, та допустив зіткнення з каретою швидкої медичної допомоги, яка рухалась в попутному напрямку, повідомили у відділі комунікації поліції Хмельницької області.

Внаслідок ДТП водій ШМД, 44-річний житель с. Бабшин Кам’янець-Подільського району, та його пасажир, фельдшер ШМД, 19-річна жителька с. Бабшин Кам’янець-Подільського району, отримали тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та були госпіталізовані до нейрохірургічного відділення міської лікарні № 1. Ще один пасажир, лікар ШМД, 61-річна місцева жителька, отримала закриту черепно-мозкову травму, перелом ребер та політравму й була госпіталізована в реанімаційне відділення міської лікарні № 1. 

Водій вантажного автомобіля «DAF» тілесних ушкоджень не отримав, 5 жовтня о 00.25 годині поліцейські його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: