• Головна
  • Новини
  • Інформполітику та медіа в уряді куруватиме Тарас Шевченко

12.08.2020, 20:10

Інформполітику та медіа в уряді куруватиме Тарас Шевченко

Новий заступник міністра культури та інформаційної політики Тарас Шевченко куруватиме напрямок інформаційної політики, інформбезпеки та медіа.

Про це повідомив глава МКІП Олександр Ткаченко у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Кабмін підтримав призначення Тараса Шевченка як мого заступника з інформаційної політики. Тарас відповідатиме за напрямок інформаційної політики, інформаційної безпеки та медіа", - написав міністр.

Він зазначив, що юрист і активний медійний діяч Тарас Шевченко користується заслуженою повагою серед фахівців та громадськості, багато років працював над законодавчими ініціативами у медіасфері, зокрема законопроєктом про медіа, а також над популяризацією цифрової освіти та медіаграмотності.

"Переконаний, він впорається з непростими викликами, які стоять перед ним. Один з таких – наш всеукраїнський проєкт з медіаграмотності, роботу по якому ми вже розпочали спільно з Тарасом", - наголосив Ткаченко.

Тарас Шевченко - юрист, експерт з питань конституційного права, медійного права, автор та співавтор законопроєктів у сфері телерадіомовлення, реклами, свободи слова. Він є співзасновником Руху “ЧЕСНО”, журналістського руху “Стоп Цензурі”. У 2015 році став ініціатором створення Незалежної медійної ради, яку очолив у січні 2020 року.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів 12 серпня ухвалив рішення про призначення Тараса Шевченка на посаду заступника міністра культури та інформаційної політики.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: