• Головна
  • Новини
  • Ігор Суркіс: Амбітні цілі Динамо – не дивитися в таблицю і в кожному матчі досягати перемоги

25.10.2022, 18:46

Ігор Суркіс: Амбітні цілі Динамо – не дивитися в таблицю і в кожному матчі досягати перемоги

Президент Динамо поміркував про нинішню гру команди

Президент київського Динамо Ігор Суркіс поміркував про невтішні результати команди в Лізі Європи та чемпіонаті України.

- Наскільки я знаю, після другого матчу з Ренном були збори команди. Про що ви спілкувалися?

– Жодних зборів не було. Я після матчу з Ренном був у роздягальні 10 хвилин і сказав, що у нас попереду дуже важлива гра із Шахтарем. Потім разом із командою переїхав до Львова.

Я розмовляв із нашим капітаном Сидорчуком та лідерами: Буяльським, Циганковим. Вони всі чудово розуміють та дуже переживають. Мені їх десь шкода. Я б не сказав, що в команді є розконцентрованість, скоріше якась боязнь.

У матчі з Ворсклою ми могли як виграти, так і програти. Караваєв мав момент, коли було простіше забити, але він не забив. Це не означає, що команда не віддається на полі та тренувальному процесі.

Можливо, це свідчить, що наша команда звикла жити в комфортних умовах і не може перебудуватися на воєнний час. Але кожен футболіст Динамо має зрозуміти, що в окопах нашим воїнам набагато важче. Вони повинні замислитись і кожен повинен зробити висновок для себе. Тоді вони скинуть психологічний тягар і стане легше. Потрібно боятись не за результат, а за гру, яку вони показують на полі.

Грають повільно, бо бояться помилитися, грають швидко – помиляються. Потрібно просто грати у той футбол, у який вони грали впродовж останніх двох років. Тоді вони перестануть боятися.

– Як ви налаштовуєте футболістів Динамо на матч із АЕКом у Лізі Європи?

– Розмовляємо, пояснюємо, щоб зняти цей психологічний тягар відповідальності. Тренувального процесу ми не маємо. Вчора відіграли з Ворсклою, сьогодні на автобусі команда поїхала до Кишинева, завтра проведуть тренування та полетять на Кіпр. Я вже тут, бо була невелика проблема із локацією. Дякувати Богу, вдалося вирішити. Знайшли поля та сподіваємося, що команда проведе повноцінне тренування після приїзду.

– Динамо у чемпіонаті України відстає від першого місця на 12 очок, маючи гру у запасі. Яка мета стоїть перед командою на сезон УПЛ?

– Перед Динамо стоять найамбіційніші цілі – не дивитися в турнірну таблицю і в кожному матчі добиватися перемоги. Вийде чи ні – це вже інше питання.

- Ви готові до радикальних змін у ході сезону і заради цього пожертвувати боротьбою за чемпіонство?

– Що для вас означає радикальне рішення? Усіх вигнати та набрати нову команду? Ні, я не готовий. На це не заслуговує ані наш головний тренер, ані футболісти.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: