• Головна
  • Новини
  • Ідеологія економічного націоналізму - конференція у Львові

01.07.2019, 19:13

Ідеологія економічного націоналізму - конференція у Львові

Наукова конференція «Ідеологія економічного націоналізму: від Фрідріха Ліста до Еріха Райнерта» відбулася днями у Львівській обласній універсальній науковій бібліотеці.

Про це повідомили організатор конференції – «Українське національне середовище» та «Регіональна рада підприємців» у Львівській області.

Учасниками конференції стали представники наукових, підприємницьких та громадських середовищ зі Львова, Києва та Дрогобича.

Засідання поважного зібрання вів голова «Українського національного середовища» Євген Салевич.

Привітання наукової конференції у контексті ідеології економічного націоналізму висловили голова Регіональної ради підприємців у Львівській області Ростислав Сорока, заступник голови ради Львівського обласного об’єднання організацій роботодавців Василь Ільків, голова осередку консервативного руху «Традиція і порядок» Орест Іванців, відомий діяч культури та соліст Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької Роман Ковальчук, голова Комітету промисловості та інновацій при ТПП м. Львова Роман Червоний.

Подані доповіді представили ідеологію економічного націоналізму як єдиної правдивої основи піднесення національних держав світу та розбудови і розквіту української національної держави.

Повноту картини наукової конференції склали коло імен доповідачів і доповіді, які вони виголосили. Серед них: відомий історик, директор ЛОУНБ Іван Сварник. Економічний націоналізм в Галичині у 1920-1930рр.: феномен держави в державі; доктор філософських наук, завідувач кафедри філософії та економіки Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького Ігор Держко. Фрідріх Ліст і Отто Бісмарк: історія піднесення Німеччини; генеральний директор НВП «Завод техніки, зв’язку і автоматики» Ігор Секелик. Економічний націоналізм: від Фрідріха Ліста до Еріха Райнерта; голова МГО «Міжнародна асоціація бізнесу та економіки» (м. Київ) Ігор Федоренко; голова ГО «Асоціація інвесторів та роботодавців України» (м. Київ) Сергій Устінов та член правління організації Володимир Кепель. 

Підсумовуючи виступи і дискусії, голова УНС висловив думку про те, що обман лібералізмом і окрадення України корупцією минуться, а проявлений науковий і підприємницький ресурс стануть основою поширення ідеології економічного націоналізму серед вчених, підприємців, державних чиновників, громадських і політичних лідерів, створюючи критичну масу прихильників в українському суспільстві.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: