• Головна
  • Новини
  • Головний тренер «Миная» відреагував на чутки про злив матчу з «Шахтарем»

09.05.2021, 12:34

Головний тренер «Миная» відреагував на чутки про злив матчу з «Шахтарем»

На післяматчевій пресконференції поєдинку з «Шахтарем» (0:4) головний тренер закарпатського «Минаю» Микола Цимбал прокоментував чутки про ймовірний неспортивний характер зустрічі.

Слід відмітити, що ужгородці вийшла на поле на 30 хвилин пізніше. Це була одна з причин підозри у договірному матчі. Проте Цимбал відмовився це коментувати, назвавши цей момент навколофутбольною темою, і переклав відповідальність за це питання на керівництво. Тренер підкреслив, що хоче говорити тільки про футбол та ігрові моменти

За словами Цимбала, він не може дорікнути ні одному футболісту, який вийшов на поле, що той чи не віддався грі на максимум, чи щось робив не так, чи голи навмисне залітали. Тренер навпаки ж, дуже вдячний гравцям, адже вони старалися, викладалися і навіть в такій складній ситуації вийшли на поле та віддавалися по-повній своєму ділу. А ось щодо майстерності - це вже інше питання.

Після цього матчу запорізький футбольний клуб остаточно втратив будь-які шанси на місце в українській Прем’єр-лізі, в той час як «Шахтар» здобув срібні нагороди чемпіонату. 

Нагадаємо, що постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», журналіст-інсайдер Ігор Бурбас відмітив, що можливо відомий тренер Олександр Севідов не просто так потрапив до структури закарпатського клубу. 

Два роки тому Контрольно-дисциплінарний комітет УАФ заборонив Олександру Севідову, який тоді ще працював у тренерському штабі «Сум», здійснювати будь-яку діяльність, пов’язану з футболом, строком на 5 років (та ще на 5 років умовно), а клуб був позбавлений професійного статусу через участь у матчах з фіксованими результатами. Сам фахівець усі звинувачення відкидає. 

51-річний тренер подав апеляцію, яку і досі не розглянули. Севідов після працевлаштування на Закарпатті наголосив, що займатиметься створенням науково-методичного відділу «Миная».

Фото - sportarena.com
 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: