• Головна
  • Новини
  • Головний лікар закарпатської клініки оскаржуватиме розпорядження МОЗу

10.12.2021, 13:59

Головний лікар закарпатської клініки оскаржуватиме розпорядження МОЗу

Головний лікар Віктор Петров "Prevention" буде оскаржувати розпорядження МОЗу про виключення його клініки з переліку закладів охорони здоров'я, які проводять щеплення проти COVID-19.

Про це він розповів Суспільному у телефонному коментарі.

"Я буду оскаржувати наказ, оскаржувати законно. Враховуючи, що міністр тут проявив вибірковість, буду доводити в суді, щоб він компенсував мені втрати, моєї репутації, честі, гідності. Я буду шукати підтримки і серед закарпатських депутатів. Якщо мені вдасться, я доведу що це є злочин проти людей на Закарпатті і буду ситуацію розвивати. ", — повідомив головний лікар.

Головний лікар додав, що у його клініках продовжать вакцинувати, поки не закінчиться наявна у них вакцина.

"Наш заклад провакцинував майже 10% закарпатців. Всі щеплення виконані згідно алгоритмів, стандартів МОЗу. Ми не використали жодної дози для зловживань. Я готовий передати вакцину в область, тому що ми дотримуємося законодавства. Наказ ми будемо оскаржувати, я особисто буду готувати позов", — повідомив Віктор Петров.

Загалом на Закарпатті є 9 відділень даного медзакладу. Кабінет "анонімного щеплення" створений в одному з них в Ужгороді.

"Вакцинацію зупинимо у всіх відділеннях. Людям, які будуть хотіти вакцинуватися ми скажемо, хай дзвонять міністру охорони здоров'я і питаються куди їм йти щепитися. Ми будемо всіма можливими законними способами з цим боротися. Я це питання спробую донести президенту, і через депутатів донести всім, кого це може стосуватися", — розповів Віктор Петров.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: