26.02.2021, 15:24

Генерал Збройних сил США відвідав Львівщину

Крістофер Норрі здійснив робочу поїздку до Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Про це повідомляє "Еспресо.Захід".

Командувач Командування підготовки 7 армії Сухопутних військ збройних сил США бригадний генерал Крістофер Норрі прибув на Львівщину. Робочий візит американський генерал здійснив у межах заходів міжнародного військового співробітництва. Військових відвідав у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

"Пандемія суттєво вплинула на наші спільні плани, - розповів начальник Національної академії сухопутних військ генерал-лейтенант Павло Ткачук. - Втім, попри перешкоди, ми продовжуємо реалізовувати намічене, насамперед у межах діяльності "Багатонаціональної групи з підготовки - Україна", що триває на базі МЦМБ. Продовжуємо нарощувати тренувальні спроможності Центру й вдосконалювати його навчально-матеріальну базу та соціальну інфраструктуру".

Під час відвідин військового полігону, Крістофер Норрі ознайомився із можливостями з підготовки штабів артилерійських дивізіонів на комп’ютерному артилерійському полігоні, а також оглянув навчальний корпус підготовки підрозділів протиповітряної оборони, який звели нещодавно. Українські військові продемонстрували спроможності комплексу "Бій в населеному пункті".

"Я надзвичайно вражений темпом розвитку, якого досягли у навчальному центрі, - поділився враженнями після оглядин бригадний генерал Крістофер Норрі. -Взагалі, ідея Навчального центру підготовки підрозділів дуже важлива для армії. Ми віддані нашому партнерству, осередком якого є саме Міжнародний центр миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ. Окремо хочу відзначити лідерів, які ведуть до успіху ці навчальні підрозділи".

За словами Крістофера Норрі, американські військовослужбовці не тільки навчають українських колег, а й переймають їх бойовий досвід і навички. Тож, ця співпраця є вигідною для обох армій і країн.

"Міжнародний центр миротворчості та безпеки є унікальний і надзвичайно важливий для України. Не менш важливий він і для США. Ми пишаємося нашою співпрацею та нашим спільними зусиллями. Виконуючи спільне завдання, коли ми готуємо підрозділи за принципом "Тренувати так, як вони воюють", ми переконуємось, що жоден солдат чи підрозділ не вирушать у бій непідготовленими", - додав американський генерал.

Фото - пресслужба Національної академії сухопутних військ

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: