22.08.2019, 12:35

«Галицька лоза» - фестиваль, якого Львів ще не бачив

Львів, безперечно, місто фестивалів. Та такого тут ще не було. 6-8 вересня в місті Лева відбудеться «Фестиваль винограду та вина «Галицька лоза», повідомили організатори.

Основними учасниками Фестивалю будуть:

1. Виноградарі та винороби з Львівщини

2. Виноградарі та винороби з інших регіонів країни

3. Сировари

4. Медовари

Також передбачена Фуд-кордівська зона.

Чи знали ви, що на Львівщині є понад 100 виноградарів та виробників вина? І більшість з них з'їдуться на цей фест, аби представити свою продукцію, розповісти різні цікавинки на тему виноградарства та провести пізнавальні майстер-класи.

А поряд з найкращими виноградарями та виноробами, частуватимуть своєю продукцією найкращі сировари та медовари Західної України.

«Свято «Галицька лоза» ми вирішили зробити по-домашньому особливим – запросили понад 30 виробників вина та виноградарів лише зі Львівщини. А їм є чим Вас здивувати! Неймовірна атмосфера для зустрічі і вихідних прогулянок з друзями, коханими чи дітьми», - йдеться у повідомленні.

В межах фесту заплановано проведення виставок та дегустацій районованих столових сортів винограду, вирощених на Львівщині, пізнавальні заходи на тему виноградарства та виноробства, майстер-класи тематичні лекції, аукціони, вікторини з призами та смачними подарунками, дегустація сиру, меду, музична програма, виступи творчих колективів, приготування страв української кухні та багато іншого.

«Уявіть себе частинкою львівської Франції, новачком чи професіоналом у сфері виноробства та виноградарства», - запрошують організатори свята.

Дійство відбуватиметься впродовж трьох днів, 6-8 вересня, на території «Львівського палацу мистецтв» (м. Львів, вул. Коперника, 17).

Фестиваль працюватиме з 10:00. При вході шановних гостей будуть безкоштовно частувати кращі найкрасивіші львівські панянки вишуканими місцевими винами та напоями з винограду.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: