27.10.2024, 20:43

Ф'юрі назвав одного з найбажаніших суперників

Британський суперважковаговик Тайсон Ф'юрі оголосив про свою готовність вийти на ринг проти земляка Ентоні Джошуа, незважаючи на останні поразки останнього.

У інтерв'ю Sky Sports Ф'юрі висловив думку, що, попри нищівну поразку Джошуа в бою з Даніелем Дюбуа, їхній поєдинок залишався б цікавим для вболівальників.

"Мені шкода його зараз, його нокаутували в останньому бою за п'ять раундів, тому йому доведеться зробити це знову або ні, а тоді він вирішуватиме своє майбутнє. Після кожної поразки Джошуа я почувався розчарованим," — зазначив Ф'юрі.

Він підкреслив, що, коли противник програє, і це не через тебе, ти відчуваєш себе пригніченим. "Мені було сумно за нього. Сумно було спостерігати, як гідний суперник втрачає корону. Я б все одно бився з ним, незалежно від того, програє він п'ять, 10 чи 20 боїв," — додав боксер, пояснюючи, що на цьому етапі кар'єри важливо проводити цікаві бої.

Тайсон Ф'юрі також зазначив, що його головна мета до завершення кар'єри — заробити якомога більше грошей. Він повідомив, що вже накопичив £200 млн. Також Ф'юрі прокоментував слова свого тренера Енді Лі про труднощі, з якими він стикався через поразки в своїй кар'єрі.

Раніше бій між Ентоні Джошуа та Тайсоном Ф'юрі вважався одним з найочікуваніших у світі боксу. Однак після поразок Джошуа від Олександра Усика та нокауту від Дюбуа його статус як одного з найкращих боксерів почав знижуватися.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк про владику Василя Семенюка

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: