• Головна
  • Новини
  • Фура врізалась у припарковане маршрутне таксі - усі живі

12.02.2022, 11:54

Фура врізалась у припарковане маршрутне таксі - усі живі

За фактом зіткнення на Буковині вантажівки і маршрутного таксі поліцейські розпочали кримінальне провадження. Дорожньо-транспортна пригода сталася вранці 11 лютого у селищі Лужани.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Чернівецької області.

На місці аварії працювали співробітники відділення № 2 (м. Кіцмань) Чернівецького районного управління поліції та УПП. Внаслідок ДТП госпіталізація знадобилася одній із пасажирок маршрутного автобуса. Лікарі діагностували у неї травму хребта. Наразі поліцейські проводять досудове розслідування причин і обставин автопригоди.

Попередньо правоохоронці з’ясували: 32-річний водій вантажівки «MAN» не обрав безпечної швидкості руху та дистанції, внаслідок чого допустив зіткнення з припаркованим маршрутним таксі «Mercedes-Benz 312». Внаслідок удару сталося перекидання мікроавтобуса, в салоні якого на той момент перебував 48-річний кермувальник і семеро пасажирів.

Усіх пасажирів мікроавтобуса медики доставили до лікарні для огляду. Одну з пасажирок лікарі госпіталізували із забоєм поперекового відділу хребта.

Слідчі поліції внесли відомості про ДТП до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці встановлюють всі причини та обставини автопригоди.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: